Laserontharing

Waarom kiezen voor permanente ontharing

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen.

Met laserontharing is het nu mogelijk haargroei permanent te reduceren zonder de vaak pijnlijke ongemakken die scheren, waxen, epileren, met zich meebrengen.

Laserontharing is inmiddels ook quasi pijnloos.

Voordelen laserontharing

- De behandeling wordt op een medische verantwoorde manier uitgevoerd door mensen met een medische / paramedische opleiding.
- Goedgekeurd door artsen en dermatologen.
- Geen pijnlijke ongemakken die scheren, waxen en epileren wel met zich meebrengen.
- Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden.
- Geen scheermesjes en scheergel meer. Ook de onvermijdelijke snijwondjes en ingegroeide haartjes die daarbij komen kijken mag je ‘dag’ zeggen.

Wij verwijderen permanent het overtollige lichaamshaar door gebruik te maken van top-of-the-line veilige laserapparatuur welke door artsen / professionals als absolute gouden standaard naar efficiëntie en veiligheid gezien wordt.

Hoe verloopt de behandeling?

De laser produceert een hoog geconcentreerde puls van een bepaalde golflengte. De energie van het laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder de opperhuid te beschadigen en beperkt de pijnprikkel zodat de behandeling zeer goed te verdragen is.
Ongeveer 1 à 2 weken na de behandeling gaan de haren loszitten en vallen uit.

Hoeveel behandelingen hebt u nodig?

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor definitieve ontharing.

Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, huid- en haartype, de hoeveelheid haren, gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig met 6 tot 12 weken tussen elke behandeling.

Een afspraak maken voor een gratis consultatie of behandeling kan makkelijk via de online agenda

Laserontharing
To Top