Callus Voetpeeling

Professionele schoonheidsbehandeling/peeling voor de voeten.

Callus peeling geeft onmiddellijk ongelooflijke resultaten in één enkele sessie. Zonder enig gebruik van een mes of andere schraapmiddelen worden eelt, eeltplekken en spleetjes volledig verwijderd. Het effect van deze behandeling werkt nog verder de dagen nadien waardoor het de kans op teruggroei van je eelt drastisch vermindert in de toekomst.

Voordelen

- Eelt en droge voeten verdwijnen
- Ultra zacht resultaat op de huid
- Ideaal bij groefjes en spleetjes in de huid (kloven)
- Eelt blijft langer weg dan bij het wegsnijden

Behandeling

- Callus peeling
- Nagelverzorging (knippen, velletjes verwijderen, nagelriemen behandelen)
- (Gellak indien gewenst)
- Hydraterende voetcrème

Prijzen

Callus peeling €60
Callus peeling bij een gelaatsverzorging (zonder nagelverzorging) € 35
Callus peeling + gellak € 70

Nazorg

Na een chemische peeling aan de voeten is het belangrijk om de juiste nazorgmaatregelen te nemen om het genezingsproces te bevorderen en complicaties te voorkomen. Hier zijn enkele belangrijke punten voor de nazorg van een chemische peeling aan de voeten:

1. Houd de voeten schoon: Was de voeten voorzichtig met een milde, ongeparfumeerde zeep en lauw water. Vermijd het gebruik van harde scrubmiddelen of ruwe sponzen om irritatie te voorkomen.
2. Hydrateer de voeten: Breng na het wassen van de voeten een vochtinbrengende crème aan om de huid gehydrateerd te houden. Kies een crème die geschikt is voor de gevoelige huid en vrij is van irriterende ingrediënten.
3. Bescherm de voeten tegen de zon: Blootstelling aan de zon kan de gevoelige huid na een peeling verergeren. Draag sokken en schoenen die de voeten bedekken of gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om de voeten te beschermen.
4. Vermijd blootstelling aan warm water: Vermijd het weken van de voeten in warm water, zoals in een bad of een bubbelbad. Dit kan de gevoelige huid irriteren en het genezingsproces vertragen.

Contra-indicaties

1. Zwangerschap
2. Actieve huidinfecties: Als er sprake is van een actieve huidinfectie, zoals herpes, koortslip of impetigo(huidinfectie), kan een chemische peeling de infectie verergeren of verspreiden.

Callus Voetpeeling
To Top