Om de hoeveel tijd laat je best een gelaatsverzorging uitvoeren?

Om de hoeveel tijd laat je best een gelaatsverzorging uitvoeren?

15-08-2023 |

Meest gestelde vraag.

Om de hoeveel tijd laat ik best een gelaatsverzorging uitvoeren?

Huidveroudering is een normaal proces, iedereen krijgt ermee te maken. Maar we kunnen de tijd iets trager laten gaan (toch voor onze huid ;-))

Onze huid vernieuwt zichzelf ongeveer om de 28 dagen, kom je dus terug na 4 weken dan is dat het ideale moment om extra ondersteuning te geven en werk je huidverbeterend (skinpen, peelings, microneedling, led,…).

Afhankelijk van hoeveel je je huid zelf thuis verzorgt of de aard van je probleem wordt een gelaatsbehandeling als volgt aangeraden:

-Bij dagelijks eigen ondersteuning aan de huid wordt een gelaatsverzorging om de 6-8 weken aangeraden.
-Bij een niet dagelijkse ondersteuning, maar verder geen problemen, wordt een gelaatsverzorging om de 6 weken aangeraden.
-Bij extreme verstoring aan je huid of je wil huidverbeterend werken wordt een behandeling om de 4 weken aangeraden (skinpen/peelings)
-Bij problemen zoals een glimmende huid,verstopte poriën of acné wordt een (onderhouds)behandeling om de 6 weken aangeraden

Tijdens je afspraak wordt eventueel ook bekeken of je thuisproducten nog zijn afgestemd.
Seizoenswisseling, hormonen, stress,.. kunnen jouw huid een andere behoefte geven en zo kunnen we hier op inspelen.

Keuzestress?
Je hoeft op voorhand niet te kiezen welke behandeling je wenst, via de online booking module kan je een “gelaatsverzorging op advies” aanduiden, zo bekijken we ter plaatse waar je huid nood aan heeft.

To Top