Het verschil tussen de Skinpen en Skinpen PREMIUM

Het verschil tussen de Skinpen en Skinpen PREMIUM

3-07-2024 |

Wat doet de Skinpen?

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT).

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Deze heeft ook het Medische CE klasse 2A markering en een ISO-certificaat. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens.

Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Hoe werkt medisch microneedling?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

-(Acné) littekens

-Fijne lijntjes

-Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)

-Doffe huid

-Grove huidstructuur

-Striae / striemen

-Vergrote poriën

-Verslapte huid

Skinpen wordt altijd in kuur van 3 of 6 behandelingen uitgevoerd, dit met een tussentijd van 4-6 weken.

Klassieke Skinpen behandeling - 45-60min

- Huid reinigen en ontsmetten
- Skinpen behandeling van het gelaat

Skinpen PREMIUM 60-75min

- Star facial reinigingsritueel, ontspannend en relaxerend
- Skinpen behandeling van gelaat, hals en decollete
- Premium Biocellulose Masker. Een doorschijnend tweede huid masker welke zich perfect aansluit op de behoefte van de huid na een SkinPenbehandeling. Het masker verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijk genezingsproces van de huid wordt ondersteund.


To Top