Nieuwe locatie vanaf 3 Juni

Nieuwe locatie vanaf 3 Juni

23-05-2024 |

Ik heb spannend nieuws om met jou te delen!

Vanaf maandag 3 Juni verwelkom ik je graag op het nieuwe adres: Wolvenstraat 1C, 1760 Roosdaal.

Wat betekent dit voor jou?

Locatie en Parkeren: Er is parkeergelegenheid direct voor de deur. Houd er wel rekening mee dat de oprit momenteel nog in aanleg is, maar er is zeker plaats voor je auto of fiets.

Wachtregeling: Omdat ik geen echte wachtzaal heb, verzoek ik je vriendelijk om in je auto te wachten. De oprit biedt momenteel slechts plaats aan één auto tegelijk. Om deze reden vraag ik om af te wisselen met de persoon voor jou, zodat iedereen veilig voor de deur kan parkeren. Ik voorzie normaal ruim genoeg de tijd zodat je niet (lang) hoeft te wachten :-) Ben je met de fiets en regent het, is er uiteraard mogelijkheid om binnen te wachten.

Langskomen is enkel mogelijk op afspraak. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak producten of cadeaubonnen af te halen of een afspraak ter plaatse te komen maken. Dit om behandelingen niet te storen en de rust te garanderen. Je kan eenvoudig een afspraak maken via sms, WhatsApp, of de online boeking (afhalingen gaan binnenkort ook via de online agenda kunnen worden ingeboekt)

Geen grote opening, wel een cadeautje!

In plaats van een grote opening, wil ik elke klant die in Juni een afspraak heeft, verwennen met een verrassing. Ik waardeer je steun enorm en wil je op deze manier graag bedanken voor je vertrouwen!

Ik hoop dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt en kijk ernaar uit om je te verwelkomen op de nieuwe locatie.

Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bedankt voor je begrip en ik zie je graag binnenkort in Roosdaal!

Vele groeten
Hélène

To Top